sâmbătă, 20 septembrie 2008

Între 21:48 şi 22:40

Iată comentariile la ultimul post.

"Blogger Pieptea Cornel spunea...

Votul uninomial poate fi lung dezbătut. Dar trebuie luat in considerare ca oferă sansă unor oameni noi.

Însa ce ne facem când PRM-ul împreuna cu partidul prezindenţial încearcă să oprească votul. PRM a depus la Curtea Constituţionala o contestaţie a uninominalului.

PRM-ul va dispărea , oameni noi au şansa.

19 septembrie 2008 21:48

Blogger Dan Şelaru spunea...

1. Oamenii noi sunt alesi intamplator, in functie de aritmetica locala si de strategiile de campanie.

2. Toate partidele urasc votul nominal nu numai cele doua precizate de tine.

3. Asa zisa alianta PRM-PDL e o chestie gazetareasca, daca tu crezi asemenea prostii doar pentru ca sunt spuse de multa lume gresesti. Pedeleii au fost niste boi si baietii din partea ailalta le-o trag. Peremeii profita. Joc politic.

19 septembrie 2008 22:06

Blogger Dan Şelaru spunea...

Oooooo, primul politician, catindat, pe blogul meu, de la PNL. Domnul meu legea e aiurea, hotararea de guvern e aiurea, cand scrii intr-o hotarare de guvern ca o chestie se aplica "de regula" atunci trebuie sa spui si in ce conditii nu se aplica regula, ca pot sa-mi fac, legal, daca am puterea, colegiu la mine acasa. Sunt in mod total pentru votul uninominal. Total. Dar inainte de asta sunt pentru respectarea legii. Si daca statul n-o respecta cum poate cetatenilor s-o respecte. Este dreptul constitutional al PRM-ului sa conteste legea. Daca este ilegala atunci trebuie schimbata. Nu fura nimeni nimic.

19 septembrie 2008 22:16

Blogger Pieptea Cornel spunea...

Domnul meu, momentul in care PRM-ul depune aceasta contestatie este unul nepotrivit si arata disperarea de care dau dovada, ei ca si PDL-ul nu sunt pregatiti pentru o asemenea lupata.

Sa nu uitam ca PNL-ul a fost primul partid care si-a anuntat majoritatea candidatiilor.

Legea nu este perfecta , dar reprezinta primul pas spre o clasa politica mai interesata de problemele cetateanului.

Am sa mai revin pe blogul dumneavoastra si va invit si la mine pe blog http://cornelpieptea.blogspot.com/

O seara buna

19 septembrie 2008 22:31

Blogger Dan Şelaru spunea...

Am fost pe blog Dvs. Respectarea legii nu are momente potrivite sau nepotrivite. Primul pas nu trebuie sa fie ilegal. E exact ca intrebarea la care nu raspunde nimeni "Cum ai facut primul milion?" Si ce daca si-a anuntat primul candidatii, in opinia mea, faptul ca si-a anuntat primul candidatii inseamna ca sunt slabi la aritmetica. Si nu mi-a placut ca nu comentati continutul postului, Seamana a campanie electorala, n-am s-o las sa se desfasoare pe blogul meu. Va urez succes!

19 septembrie 2008 22:40
"

Ce concluzii putem trage.
1. Vorbeşte ce ştie indiferent de subiect. Dacă e să comentezi ceva, comentezi ce ai în faţă, nu ce-ţi trece ţie prin cap. La subiect mon cher.
2. Respectarea legii e opţională dacă interesele o cer. Niciun moment nu a avut probleme cu ideea că s-ar putea ca lucrurile să fie ilegale.
3. Repetă clişee de partid, nu vorbea cu mine, purta mai departe un discurs învăţat pe de rost.
4. Decât aşa oameni tineri mai bine ăia bătrâni că la ăia ştim ce le poate pielea.
5. Dacă PNL are asemenea candidaţi e nasol pentru toată lumea. Speram o calitate mai bună a şeptelului politic de la PNL. Şi sunt un om care a votat PNL din 90. Nu cred că restul sunt mai breji.

Viitoarea clasă politică adusă de votul uninominal este la fel de penibilă ca lugubra clasă actuală. Sper să mă înşel.

Ăsta e Costică, viitorul parlamentar, din postul anterior.

14 comentarii:

Luciano spunea...

1. Nu cred ca e corect sa comentez direct decizile domnului Tariceanu, suntem in aceeasi echipa si ar putea fi considerate prea subiective sau nepotrivite.

2. Respectarea legii este necesara. Aceasta lege a fost aprobata de comisiile de specialitate , au avut loc o serie de dezbateri pe seama ei, in acele momente au fost analizate aspectele de constitutionalitate. De ce atunci nu a spus PRM-ul nimic ?

3.Nu doresc sa repet nici un cliseu. Sunt intr-un partid cu principii clare si asta ne uneste. Lupat aceasta electorala va fi dusa de fiecare in colegiul sau.

4.Sunt probabil un om tanar care nu voi fi pe placul tuturor , insa cred ca am o piele mai curata.

5. Cred ca a judeaca calitatea unui om luand in considerare 2 comentarii pe blog e exagerat.

Sunt nou in universul blgurilor politice, insa incerc sa inteleg mai bine nevoiel oamenilor care prefera acest mijloc de comunicare.

Dan Selaru spunea...

Daca-mi raspundeai de la inceput asa spuneam ca uite ca apar si oameni tineri care merita sa fie votati.

Si eu sunt nou am trei luni.

Cornel Pieptea spunea...

Postul anterior e pe alt nume, am uitat sa verific contul logat pe calculator.
(Lucian e din echipa mea de campanie)

Anonim spunea...

@Cornele, hai ca si la mine ai bagat un comment oarecum "rupt" de subiectul postului

Author: Pieptea Cornel (not verified)
Fri, 19/09/2008 - 22:52


"Ani de zile ne am dorit să votăm omul, nu liste obscure de partid unde îşi găseau locul multe mediocrităţi, iar acum, sub pretextul contestaţiei de neconstituţionalitate depusă de PRM la Curtea Constituţională, vor să anuleze alegerile uninominale.

Frica sau nu , Basescu si compania nu doresc alegeri uninominale."

Mai lipsea sa dai copy/paste peste tot cu acelasi mesaj. Cred ca am sa-ti pregatesc o surpriza luni, ma mai gandesc. Pur si simplu ma enerveaza faptul ca politicienii tineri nu au coaie. Si-atunci eu de ce-as avea mila si intelegere fata de ei? Sa ma trezesc iar cu un Chiuariu si-un Adomnitei? No thanks!

Cornel Pieptea spunea...

Politicianul cu coaie cum spui tu. Nu cred ca asta este elementul prin care un politician ar trebuii sa se diferentieze, am sa incerc sa am o campanie civilizata.

Dupa cum spui chiar tu , cu ei te-ai trezit. Eu vreau sa fiu votat nu trimis/pus/numit.

Anonim spunea...

De cand un ministru e ales?
Un tanar politician trebuie neaparat sa aiba coaie, altfel va fi un perfect executant al ordinelor liderilor de partid. Sa ai coaie sa te opui matrapazlacurilor din interiorul partidului si din politica in general. Iar ce spui tu sunt doar vorbe.

Dan Selaru spunea...

Un om trebuie sa aiba coaie, mai ales cel politic, ca sa faca ce spune parlamentolitic si sa spuna clar ce vrea si ce opinie are fata de niste lucruri. A fi untr-un partid nu inseamna ca gandeste partidul pentru tine sau trebuie sa fii de acord cu toate hotararile partidului.

filadel spunea...

Mesajul propagandistic a fost postat in aceeasi forma si la mine pe blog. Ignore.

Dan Selaru spunea...

Raman la parerile anterioare. Un asemenea personaj nu poate fi votat, daca asta inseamna primenirea clasei politice, mai bine nu. Serban Nicolae, Codrin Stefanescu, Lavinia Sandru, Tudor Chiuariu si n-am ex. de la PDL de cetatean tanar care da din gura si nu intelege nici ce e intrebat si nici de ce nu e placut de oameni, nu mai vreau. Sunt mai rai ca aia batrani ca aia erau cat de cat scoliti si vorbeau logic. Astia sunt toti ca madam Buruiana dar cu 250 de ani mai tineri. Astia o sa ne ingroape nu Nea Nelu.

Scoala soferi Iasi spunea...

Asa e Dane, zau ca politicienii tineri parca-s tembeli. Ori i-a tampit interneutl, ori n-au citit multe carti, nush ce sa cred...
O sa aflati luni sau marti, depinde cand ajung si eu pe-acasa, niste chestii din culise niiiice :)

Anonim spunea...

It's me R Smith, asa se-ntampla cand nu postezi de-acasa :))

machiavellian spunea...

"Nu cred ca asta este elementul prin care un politician ar trebuii(subl. mea.) sa se diferentieze"

Coaie nu, gramatica, nu, ce mai ramane? :)

machiavellian spunea...

Mda, sublinierea mea n-a vrut s-o ia blogger-ul. :)

Dan Selaru spunea...

Despre morti numai de bine. Hahahahahaha