sâmbătă, 6 martie 2010

Vizita de lucru a primului-ministru Emil Boc în judeţul Sălaj

Primul-ministru Emil Boc a vizitat Fabrica de mobilă „SIMEX” din localitatea Şimleu Silvaniei.



Galerie de imagini. Şi filmul vizitei.

"Premierul Emil Boc a vizitat, vineri, fabrica de mobilă Simex din Şimeul Silvaniei, unde a tăiat un lemn la fierăstru circular, spunând că aşa făcea în copilărie, când lucra rame pentru icoane împreună cu mama sa...În altă secţie, premierul a polizat nişte bucăţi de lemn." - Mediafax

Conferinţa de presă

La conferinţa de presă susţinută de primul-ministru Emil Boc, la Zalău, după întâlnirea cu autorităţile locale, acesta a declarat:

"...am luat o critică constructivă de la domnul deputat Lucian Bode, când, în cadrul unei şedinţe, ne-a spus că, 2009 şi în 2010, niciun ministru PD-L nu a ajuns în judeţ. Am luat foarte în serios acest lucru şi ne-am propus să deschidem seria prezenţelor miniştrilor, începând chiar cu primul-ministru. Acum, trecând peste această parte care a urgentat cumva prezenţa noastră în Sălaj, suntem aici, în primul rând, să rezolvăm problemele cu care Sălajul se confruntă."



Galerie foto şi prima parte a conferinţei de presă.

Veşti bune pentru autostrăzi

Redactor: Domnule premier, revenim la autostrada Transilvania, domnul ministru Berceanu declara că se vor realiza încă 50 de km de autostradă. Vorbeaţi doar de 28 de km. Sau aici se includ şi alţi km?

Emil Boc: Mai avem autostrada Bucureşti-Ploieşti, în lucru, unde sunt 20 şi ceva de kilometri, care se vor finaliza anul acesta şi pe acel tronson. Mai avem şi Bucureşti - Moara Vlăsiei - Ploieşti, în lucru. Aţi văzut şi anul trecut că am vizitat de mai multe lucrări acel şantier. Va continua lucrarea şi acolo. Va continua lucrarea şi la autostrada Transilvania. Datele concrete, o să vă rog să îmi permiteţi să vi le ofer după întâlnirea cu Bechtel. În esenţă, cam asta urmărim. Să lucrăm acolo unde se poate lucra, şi mă refer aici la Câmpia Turzii - Gilău, Gilău graniţă - pe porţiunea pe care se poate, unde este proiectarea făcută - şi la Suplacu de Barcău. Acolo, la Suplacu de Barcău este front de lucru, numai că nu poate fi utilizat imediat. Tot ce am spus până acum - şi Gilău - partea spre graniţă, - ar asigura o mai bună conexiune cu Zalăul, ca variantă de tranzit direct. Partea de la Câmpia Turzii la Turda, o cunoaşteţi şi ştiţi ce impact are. La Suplacu de Barcău se continuă lucrările, dar acolo este un tronson închis. Deocamdată, el nu poate fi utilizat, ca element de legătură între o localitate sau alta sau de decongestionare a traficului. Dar, pe aceste tronsoane se poate lucra.


Veşti bune şi pentru sălăjeni

Emil Boc a asigurat autorităţile locale de preocuparea Guvernului în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor zonei şi a trecut în revistă câteva dintre cele mai importante proiecte şi programe susţinute la nivel guvernamental de care beneficiază sau urmează, în continuare, să beneficieze judeţul. - vezi lista proiectelor

Lupta cu abuzurile continuă

Reporter: Declaraţia domnului preşedinte părea un pic îngrijorată. Se îngrijorează că am putea ajunge la un nou împrumut.

Emil Boc: Noi am făcut ceea ce trebuie. Legea care vizează salarizarea unitară a eliminat abuzurile din sistemul public de salarizare. Important este că aceste lucruri să fie respectate în continuare de toate autorităţile, şi de la nivel naţional, şi de la nivel local. Asta este ceea ce vă pot spune, în continuare, că nu o să luăm banii cu împrumut ca să plătim sporul de zâmbet. Asta e ideea pe care vreau să o înţelegeţi şi dumneavoastră.
- citeşte mai mult

PS Se poate face presă comunistă online? Se poate. Cu materialul clientului.

23 de comentarii:

Camil Stoenescu spunea...

:))...doar că Boc mai are un tătuc deasupra (poate și Ceaușescu avea, cine știe)

Dan Selaru spunea...

Totul e de pe site-ul Guvernului. Cineva e platit pentru mizeria asta. Din banii nostri.

Cristian Banu spunea...

Neah, pe vremea lui nea Nicu autorele era săltat în secunda imediat următoare ce a apăsat Publish (da' oricum, textul nu trecea Comisia). Ce naiba, pagini întregi şi nici o referinţă la Tovarăşu? Un citat, ceva? Doar Emil Bobu singur? Păi ăsta e cult al personalităţii!

PS Nu-i aşa că Adrian Năstase devine simpatic?

Dan Selaru spunea...

Boc e locul Biroului II. Si articolul e din Femeia, asa ca merge. Adrian Nastase nu devine simpatic, doar mai putin hidos si mult mai competent.

Unknown spunea...

Boc asta nu tine deloc la degetele lui :)))

Dan Selaru spunea...

Se joaca numai cu obiecte taioase. :-))

Dan Patrascu spunea...

Domnul Boc aproape ca nu se vedea de scanduri :)). Poate era un capital de imagine mult mai bun daca se punea sa dea cu rindeaua :))

Dan Selaru spunea...

Cel mai mult mi-a placut cand a operat un ardei.

Constantin Gheorghe spunea...

Dar cine are nevoie de competenţi în ţara asta, prietene?

Dan Selaru spunea...

Nimeni. Aici e operatia ardeiului.

http://www.gov.ro/upload/articles/105890/20090710-eb-spitalul-clinic-urgenta-bucuresti.wmv

Theophyle spunea...

Lasa-l Dane ca e mic. Cel putin e harnic si cinstit. Vrei unul cu competentele lui A.Nastase.Asta cel putin nu primeste comisioane (sper!)

Dan Selaru spunea...

Ca-i cinstit cred, dar asa a fost si Iliescu. Vreau unul competent ca Nastase si cinstit ca Boc. Harnicia nu-i o virtute in functia aia.

Musculin spunea...

Dar despre Congresul Partidului nu aveti nimic de zis?

De vizite de lucru va arde Dvs., cand in aceste zile se iau decizii de larga respiratie democratica ce vor ramane inscrise cu litere de aur in cartea de istorie a natiunii?

Dan Selaru spunea...

In istoria natiunii? E mult mai important meciul Oltchimului.

Camil Stoenescu spunea...

aproape că uitasem că e congresul partidului-crin

Vaca Verde spunea...

Ne-am calificat in semifinale.

Loda spunea...

Domnule Selaru :
1.A operat un gogosar, nu un ardei, la Timmisoara !
2.Am urmarit, la dumneavoastra pe blog cu profunda mandrie si vibratie patriotica vizita de lucru a premierului Romaniei la mine in judet.Drept multumire ca mi-ati oferit imaginile, va ofer si eu legenda de la poza a doua de pe blog ; deci, de la stanga la dreapta :Subprefecta PDL Onorica Abrudan ,prefectul UDMR Alexandru Vegh,premierul Romaniei- Emil Boc,Deputatul PDL Lucian Bode, senatorul UDMR Denes Seres,Presedintele PSD Salaj si presedinte al CJ Salaj Tiberiu Marc,viceprimarul Zalaului dl.Sojka(ca primarul e liberal si nu a fost).

Dan Selaru spunea...

Ete asta cultura locala. Leberalu de ce-a chiulit?

Vali spunea...

Felicitari tovarase! Ai scapat de arderea pe rug.

Loda spunea...

Bag sama, liberalulu o fi chiulit in semn de protest sau, o fi fost la Bucuresti la Congres, mai mult ca sigur !

Anonim spunea...

Oh, limba mea romana...
Se spune "vizita PRIM-MINISTRULUI" sau a PREMIERULUI fratilor, nu exista functia PRIMULUI MINISTRU!!!

Dan Selaru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
cobra spunea...

Vesti bune .....
In original, din anul 1948 - George Orwell - 1984